Parici

De Parici is het eerste product uit een reeks designproducten van hergebruikte materialen die dit jaar worden ontworpen en gemaakt door het designlab van Superuse. De Parici is een perspex lamp gemaakt van afgedankte parfum-reclame-dia’s. Deze dia’s werden gemaakt door een professionele product-fotograaf en op zeer hoge resolutie geprint. De vierkante platen zijn zo versneden en gevouwen dat er meerdere lampen van zijn samen te stellen. Dezelfde onderdelen van de lamp zijn zowel een gesloten als een open hanglamp, wandlamp en plafonnière, afhankelijk van hoe het materiaal gecombineerd wordt.

De modellen zijn te koop in twee maten, Medium en Large. De langste as is 52 cm voor Medium en 82 cm voor Large. De prachtige kleuren van de foto’s en de chique details van parfum-flessen geven een warme en elegante uitstraling in uw huis.

De Parici is rechtstreeks te bestellen via de shop en te koop bij de WORM.shop in Rotterdam. Verkrijgbaar in rood, oranje, blauw, groen, wit, zwartrood (zolang de voorraad strekt) en gemixte kleurstellingen. U kunt de Parici bestellen via www.oogstkaart.nl, gelieve bij uw bestelling aan te geven hoeveel en welke kleur lampen u wil. Na uw bestelling wordt contact met u opgenomen over de afhandeling. Ze wordt binnen een week na betaling naar u opgestuurd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook mogelijk de lamp samen met u op ons atelier speciaal voor u samen te stellen, hierbij is de prijs gelijk aan de winkelprijs.

Reacties (0)
Toon Verberg

Design
Rotterdam (NL)
2012
Parfum reclame dia's

Contact
Laten we het hebben over uw volgende project